Hotell nära Uddevalla – bara 40 minuter med bil

Behöver du någonstans att övernatta inför din resa till Uddevalla? Kom in till oss på Hotell Spekeröd! Från vårt hotell kan du ta dig till Uddevalla på endast 40 minuter med bil. Det gör ett boende hos oss till ett utomordentligt läge till den trevliga orten. Hotellet är beläget på Jörlanda Berg precis bredvid motorväg E6. För att ta dig från oss till Uddevalla åker du helt enkelt E6 norrut fram till Ljungskile, där du svänger in på Uddevallavägen, följt av Bratterödsleden och Göteborgsvägen. Sedan är du framme vid centrumet av Uddevalla. Hotellets närhet till E6 gör dessutom att du kan ta dig hit direkt från både Göteborg, Oslo och områden över hela den svenska västkusten. Det innebär att en längre resa hit är minst lika smidig.

Med ett boende på Hotell Spekeröd får du det alltså nära till Uddevalla och allt vad orten har att erbjuda. Här finns allt möjligt att se och göra, både för familjer, kompisgäng och företagsteam. Inte minst kan du ta del av ortens härliga friluftsliv, med bad, fiske, båtturer och kajak, vandring, cykling och klättring. Andra nämnvärda upplevelser inkluderar ortens strandpromenad, världens största skalbankar tillsammans med skalbanksmuseet, kulturcentrumet Bohusläns museum, samt Sveriges äldsta badort Gustafsberg. Därtill är orten full av musik, teater, dans och konst att ta del av, för att inte tala om mängder av olika evenemang som hålls året om.

Från Hotell Spekeröd är allt detta lättillgängligt. Vi har rum för alltifrån enskilda resenärer till stora familjer, kompisgäng eller affärsteam. Ni kan välja mellan rum med singelbädd, dubbelrum i classic- eller deluxe-variant, samt stora familjerum. Oavsett vilket rum ni väljer kan ni räkna med att bli tillhandahållna allt som behövs för ett hemtrevlig boende. Inredningen på hotellet är fräsch och välkomnande, vilket i kombination med vår utmärkta service garanterar en utomordentligt behaglig vistelse. Vi serverar frukost i vår trivsamma Espresso House Café, där ni även kan sitta för en lunch eller en fika. Intill hotellet finns också en Burger King, en Subway, samt en Circle K med en mindre livsmedelsbutik som är öppen dygnet runt.

För ett trivsamt boende som fulländar din resa till Uddevalla, välj Hotell Spekeröd. Besök vår hemsida, hotellspekerod.se, och boka rum redan idag. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på info@hotellspekerod.se, eller via telefon på 0303-777 330, för övriga frågor.

Välkommen in!