Hotell nära Orust – bara 40 minuter med bil

Hotell Spekeröd är ett utmärkt val för dig som behöver ett trevligt ställe för övernattning nära Orust. Med ett avstånd på endast 40 minuter med bil, är vägresan mellan hotellet och ön ytterst smidig och enkel. Vårt hotell hittar du lättillgängligt på Jörlanda Berg, precis intill motorväg E6. På så vis kan du smidigt ta dig hit från Göteborg, Oslo samt hela Sveriges västkust. Resan härifrån till Orust är minst lika enkel. Från rondellen nästintill Rastplats Spekeröd tar du väg 160 västerut. Denna väg tar dig norr förbi Stenungsund och Tjörn, tills du anländer till ön. Vare sig du är på semesterresa med familjen, eller affärsresa med företaget, har du Orust bekvämt tillgänglig från Hotell Spekeröd.

För dig som är ute efter en härlig upplevelse av den svenska västkusten, är Orust ett utmärkt resmål. På Sveriges fjärde största ö finns mängder av spännande aktiviteter och sevärdheter året runt. För ett uppfriskande friluftsliv finns alltifrån mängder av trevliga badplatser, till vandringsleder och härliga naturområden. Därtill kan du ta del av öns kulturliv, genom Kulturhuset Kajutan samt ett flertal gallerier och museer. Genom året hålls det dessutom mängder av evenemang, i form av alltifrån trädgårdsvandringar, till konstutställningar, till musikframträdanden. Eller varför inte bara avnjuta det härliga skärgårdslivet på några utav öns många hamnar, med trevliga restauranger, caféer och butiker.

Med ett boende på Hotell Spekeröd får du det smidigt nära till Orust och allt vad ön har att erbjuda. Oavsett om ni är enskild resenär, en familj eller ett företagsteam så har vi rum som passar. Det inkluderar rum med singelbädd, dubbelrum som classic eller i deluxe-variant, samt familjerum. Samtliga rum är försedda med allt som kan tänkas vara nödvändigt för en hemtrevlig övernattning. Hotellet besitter en modern och avkopplande inredning och vår service är i toppklass, allt för att göra din vistelse så bekväm som den kan bli. I vårt rofyllda Espresso House Café serveras frukost om morgnarna, och det är även ett utmärkt ställe för lunch eller fika. Precis i närheten har du också tillgång till en Subway, en Burger King, samt en Circle K med 24 timmars öppen livsmedelsbutik.

Välj övernattning hos Hotell Spekeröd för ett bekvämt boende för din resa till Orust. Boka rum redan idag på hotellspekerod.se. För andra frågor och funderingar går det utmärkt att kontakta oss via mail på info@hotellspekerod.se, eller via telefon på 0303-777 330.

Välkommen in!