Hotell nära Ljungskile – bara 20 minuter med bil

Få ut det mesta av din resa till Ljungskile genom ett smidigt boende på Hotell Spekeröd. Vi ligger till endast 20 minuter med bil från den mysiga tätorten i Uddevalla. I och med vårt läge på Jörlanda Berg finns vi i direkt koppling till motorväg E6. En bilfärd till Ljungskile från oss innefattar därför bara en tur norrut på motorvägen, tills du kommer till Lyckornamotet där du svänger in på väg 167. Därefter är det bara knappt en kilometer rakt fram tills du anländer till orten. Då E6 dessutom är i anslutning till Göteborg, Oslo samt platser över hela den svenska västkusten, är hotellet ytterst enkelt att ta sig till från mer avlägsna platser. Med övernattning på Hotell Spekeröd får du det ytterst lättillgängligt till både Ljungskile och andra kringliggande områden.

Ljungskile är en ort känd och omtyckt för sin behagliga och trivsamma naturmiljö. Med dess kombination av barrskog och havsluft har området historiskt lovordats för dess ”balsamiska” klimat. På Ljungskile kan du njuta av både bad och naturliv. Badorten Lyckorna grundades år 1877 av den skotske grosshandlaren Robert MacFie, och har sedan dess varit en stor lockelse bland besökare. För en fantastisk naturupplevelse finns också Bredfjället, ett platåområde vid Ljungskiles östra del. Här kombineras uppfriskande skogsmark med härliga sjöar. Du kan vandra genom skogarna via diverse vandringsleder, eller fiska i sjöarna. Därutöver besitter orten mängder av mysigt lokala caféer, restauranger och butiker.

I Ljungskile finns alltså mycket att uppleva, och med en hemtrevlig vistelse på Hotell Spekeröd är resan till orten garanterad att bli fulländad. Våra rum finns i flera olika sorter och storlekar. Det inkluderar rum med singelbädd, dubbelrum som classic eller deluxe, samt familjerum. Vare sig det rör sig om en enskild gäst, en stor familj eller ett företagsteam så har vi plats för er. Den moderna och avslappnade inredningen tillsammans med vår höga service garanterar en utomordentlig trivsel. På hotellet finns ett stillsamt och avkopplande Espresso House Café, där frukost serveras om morgnarna och där det även finns möjlighet för en lunch eller fika under dagen. I området finns också en Burger King, en Subway samt en Circle K.

Fullända din resa till Ljungskile med ett trivsamt boende på Hotell Spekeröd. Boka rum idag på hotellspekerod.se. För övriga frågor kan du maila oss på info@hotellspekerod.se, eller ringa oss på 0303-777 330.

Välkommen in!