Hotell mitt i södra Bohuslän

Har du ett resmål någonstans i södra Bohuslän och behöver en plats för övernattning? Då är Hotell Spekeröd det perfekta valet. Med dess belägenhet på Jörlanda Berg, är vårt hotell i utmärkt läge till länets alla orter. Både Stenungsund, Marstrand, Kungälv, Tjörn och Orust ligger endast ett par minuter från hotellet med bil. Med hotellets nära anknytning till motorväg E6 är dessutom resorna mycket enkla, bestående av ytterst raka sträckor. Därtill möjliggör närheten till motorvägen en direkt koppling till Göteborg, Oslo och stora delar av den svenska västkusten.

Från Hotell Spekeröd är hela södra Bohuslän ytterst tillgängligt. Ta väg 160 norrut och du är framme i Stenungsund på 10 minuter. Fortsätt på samma väg och du anländer till Tjörn 10 minuter senare. Följ vägen ytterligare norrut därifrån för att komma till Orust. Kungälv kommer du till på 20 minuter genom att följa E6 söderut från hotellet. Därifrån kan du sedermera åka raka vägen ut till Marstrand via väg 168, och vara framme efter 30 minuter. Med Hotell Spekeröd som utgångspunkt har du med andra ord hela södra Bohuslän framför dig, och allt vad dess olika platser har att erbjuda. Över länet finns mängder av härliga miljöer, aktiviteter och sevärdheter att uppleva. Det inkluderar alltifrån mysiga hamnar och skärgårdsområden, till trevliga badplatser vid kusten, till uppfriskande skogar och andra naturområden. Dessutom sker många evenemang i de olika orterna som är värda att hålla utkik efter.

Hotell Spekeröd förser dig med ett trivsamt och hemtrevligt boende till din vistelse i södra Bohuslän. Här finns rum för alla sorters sällskap, stora som små. Vi har rum med singelbädd som passar enskilda resenärer eller affärsteam, dubbelrum i varianter av classic och deluxe, samt familjerum för stora familjer. Såväl samtliga rum som resten av hotellet är modernt och varmt inrett. Tillsammans med vår utomordentliga service är du som gäst garanterad en bekväm vistelse. Frukost serverar vi i vårt Espresso House Café, vars avkopplande miljö också gör det till en utmärkt plats för luncher och fika. Därutöver finns i området en Burger King, en Subway samt en Circle K med 24 timmars öppen livsmedelsbutik.

Med Hotell Spekeröd blir din vistelse i södra Bohuslän lika smidig och bekväm som spännande och upplevelserik. För ett boende mitt i länet, boka rum på hotellspekerod.se. Du är också välkommen att maila oss på info@hotellspekerod.se, eller ringa oss på 0303-777 330, för övriga frågor.

Välkommen in!