Hotell nära Kungälv – bara 20 minuter med bil

Med boende på Hotell Spekeröd har du det nära till Kungälv. En bilfärd från hotellet till den trevliga orten tar endast 20 minuter. Det gör Hotell Spekeröd till en utmärkt plats för övernattning för din resa till Kungälv. Hotellet hittar du på Jörlanda Berg nästintill motorväg E6. Resan därifrån till Kungälv är bara raka vägen söderut på E6. Via motorvägen har du dessutom direkt koppling till Göteborg, Oslo samt hela Sveriges västkust, vilket gör hotellet extremt enkelt att komma till genom en distansfärd. Hotell Spekeröd ligger i perfekt läge för din resa, oavsett om du ska semestra med familj eller vänner, eller åka på en företagsresa med arbetskollegor.

I Kungälv finns mycket att uppleva. För en härlig naturupplevelse har du Fontins naturreservat, som ligger i direkt anknytning till Kungälvs centrum. I reservatet finns både gröna skogar och öppna ängar, samt sjön Svarte Mosse. Vandringsleden Bohusleden sträcker sig genom reservatet också, för dig som är ute efter en uppfriskande vandringstur genom området. Inom Kungälvs kommun ingår också det vackra ösamhället Marstrand som är möjligt att åka ut till med bil. Utöver dess trevliga hamnområden finns på Marstrand fästningen Carlsten, som utgör en av Kungälvs två ståtliga fästningar. Den andra fästningen, Bohus, är belägen i södra Kungälv. Med deras långa och intressanta historier är fästningarna två solklara höjdpunkter bland ortens sevärdheter.

Från Hotell Spekeröd finns Kungälvs många upplevelser nära till hands. Med en övernattning hos oss blir din resa till Kungälv fulländad. Hotellet har en inredning av modern och varm stil, och vår service är i toppklass. Därmed kan du förvänta dig en ytterst hemtrevlig vistelse. Vi har rum för alla möjliga sällskap, stora som små. Det inkluderar rum med singelbädd för enskilda resenärer eller affärsteam, dubbelrum i varianterna classic och deluxe, samt familjerum för stora familjer. I vår rofyllda Espresso House Café serveras frukost om morgnarna. Med dess öppna och avkopplande miljö är caféet också en utmärkt plats för lunch eller en fika. I området på Jörlanda Berg finns även en Subway, en Burger King, och en Circle K vars livsmedelsbutik är öppen dygnet runt.

Boka din övernattning hos oss på Hotell Spekeröd och gör din resa till Kungälv komplett. Gå in på hotellspekerod.se för att boka rum idag. Du kan också maila oss på info@hotellspekerod.se, eller ringa oss på 0303-777 330, för övriga frågor.

Välkommen in!