Longstay Stenungsund

Planerar ni en längre företagsresa till Stenungsund och behöver boende? Då är Hotell Spekeröd det perfekta valet. Här kan ert företags anställda och konsulter bo smidigt och bekvämt under vistelsen i den vackra skärgårdsorten. Vi har plats för både små och stora företag med mindre eller större sällskap. Vare sig det handlar om en grupp enstaka personer eller ett omfattande affärsteam, så tillhandahåller vi er smidigt och bekvämt boende utan problem.

När det kommer till långtidsresor så är var och hur man bor av extra vikt. Då vistelsen rör sig om en eller till och med ett par månader är det väsentligt med ett boende där alla resenärer trivs. Därför har vi på Hotell Spekeröd gjort allt för att ert företags anställda och konsulter ska känna sig som hemma under deras långtidsvistelse i Stenungsund. Med vår moderna och fräscha men samtidigt varma och avslappnade inredning ger vi våra boende gäster en bekväm miljö, garanterad till en hemtrevlig känsla. Därutöver tillhandahåller vi dessutom utomordentlig service för bästa möjliga trivsel. Hos oss kan ni vara säkra på att företagets långtidsresa förses med en strålande plats att bo på.

Att boka longstay kan kräva en hel del planering och administrering, än mer så när det handlar om ett större antal personer som det ofta gör med företagsteam. Alltifrån tid och budget till logistik är faktorer som behöver tas hänsyn till för att resan ska bli lyckad. Vi på Hotell Spekeröd är fullt medvetna om detta, och ser därför till att underlätta er longstay-resa så mycket som möjligt. Med vår service blir vistelsen smidig och bekväm, oavsett antal nätter och resenärer. Vare sig det rör sig om en månad eller sex månader, några enstaka eller dussintals personer, kan ni räkna med en komfortabel longstay-resa. Därmed är det också en fördel att hyra boende hos oss över andra alternativ för långtidsboende. En longstay hos Hotel Spekeröd är smidig och problemfri.

På Hotell Spekeröd finns rum i ett antal olika storlekar och varianter att välja mellan beroende på antalet personer samt övriga preferenser. Inte minst inkluderar detta våra rum med singelbädd, perfekta för större sällskap som föredrar att bo separat såsom företagsteam. Alla våra rum är försedda med allt nödvändigt för en bekväm hemtrevnad. Därtill finns på hotellet ett förträffligt Espresso House Café, med rofylld miljö och en härlig uteservering i friska luften. Här serveras frukost om morgnarna, och det är också ett utomordentligt ställe för en lunch eller en fika under dagen. I närheten till hotellet finns dessutom en Subway, en Burger King och en Circle K med en livsmedelsbutik som är öppen 24 timmar om dygnet.

Vi är belägna på Jörlanda Berg, bara ett par kilometer bort från Stenungsunds centrum. Hotellet är i nära koppling till E6, vilket gör att du enkelt kan ta dig hit via motorvägen från Göteborg, Oslo samt hela den svenska västkusten. Dessutom ligger vi i utmärkt läge för utflykter i området, med bara några minuters bilavstånd till Stenungsund samt kringliggande orter och öar såsom Uddevalla, Tjörn, Orust, Kungälv och Ljungskile. Så har ni tid över på företagsresan och känner för att utforska dessa härliga platser längs västkusten, så är resan ytterst smidig från hotellet.

Med Hotell Spekeröd får ert företag ett utmärkt boende för er långtidsvistelse i Stenungsund. Vi erbjuder en fantastiskt trivsam upplevelse genom en elegant och hemtrevlig miljö samt god service. Detta till mycket överkomliga priser, oavsett företagets budget. Boka rummen för er longstay-resa smidigt redan idag på vår hemsida, hotellspekerod.se. För övriga frågor och funderingar går det bra att kontakta oss antingen via mail på info@hotellspekerod.se, eller via telefon på 0303-777 330.