Hotell Stenungsund

Ska ni resa till Stenungsund och letar efter en plats för övernattning? Hotell Spekeröd är beläget i nära koppling till centrumet av Stenungsund, och är det utmärkta valet för boende för såväl privatpersoner som företag. Vare sig ni är en familj eller ett kompisgäng som tänkt sig en trevlig semesterresa i den härliga skärgårdsorten, eller ett företag som planerar en affärsresa, så tillhandahåller vi på Hotell Spekeröd ett smidigt och bekvämt boende.

Genom övernattning hos oss kan ni räkna med en utomordentligt trevlig vistelse i Stenungsund. Vårt hotell besitter en lika modern som mysig inredning, som ger en fräsch men samtidigt hemtrevlig miljö. Detta i kombination med vår utmärkta service garanterar att ni får en trivsam övernattning. Vi har rum i flera olika sorter och storlekar. Oavsett vad för storts sällskap som ska övernatta eller hur många ni är, så har vi plats för er. Är ni till exempel ett par eller en familj på två till fyra personer, så finns både dubbelrum i classic och deluxe, samt större familjerum. Eller om ni är ett företag med ett större antal anställda och konsulter som ska övernatta, så har vi ett antal utmärkta rum med singelbädd. Samtliga rum är försedda med allt som kan vara nödvändigt för en bekväm övernattning.

På hotellet hittar du också ett trevligt Espresso House Café. Här serveras inte minst frukost om morgnarna, men det är också ett utmärkt ställe för lunch eller en fika under dagarna. Med dess varma inredning, soliga utsikt och friska uteservering, ger caféet en trevlig och stillsam miljö. Hotellet ligger dessutom i närheten till både en Subway, en Burger King, samt en Circle K vars livsmedelsbutik har öppet 24 timmar om dygnet. Så skulle ni behöva något att äta eller andra smärre nödvändigheter så finns det nära till hands. Med vårt läge på Jörlanda Berg är vi belägna precis nästintill motorväg E6. Detta gör att ni har det ytterst smidigt vad gäller resvägen till och från hotellet, inte bara i koppling till Stenungsund, utan också till Göteborg, Oslo samt hela Sveriges västkust.

Från hotellet till Stenungsund är resan endast 13 minuter med bil. Därmed har ni det extremt nära till allt vad den härliga skärgårdsorten har att erbjuda. Det inkluderar inte minst ett uppfriskande och avkopplande naturliv, men också ett engagerande kulturliv. Ett flertal badplatser finns att avnjuta i Stenungsund, samt friluftsaktiviteter såsom golf, fiske, cykling samt vandring i ortens skogar. Därtill finns också ett kulturhus, gallerier och museer. För att inte nämna ortens många hamnar med mysiga caféer, restauranger och butiker. Med boende hos Hotell Spekeröd blir din vistelse i Stenungsund komplett. Vår hemtrevliga och avkopplande miljö, samt vårt bekväma läge, gör din resa så bra som den kan bli.

Utöver Stenungsund så ligger vi också i nära förankring till andra kringliggande områden. Det inkluderar öar såsom Tjörn och Orust, samt orter såsom Uddevalla, Kungälv och Ljungskile. Även på dessa platser finns mycket att uppleva, både vad gäller sevärdheter och aktiviteter. Så om ni vill berika resan ytterligare med utflykter till ställen kring det större västkustområdet, så är Hotell Spekeröd perfekt placerat för detta. Precis som med Stenungsund så är bilavståndet till dessa platser bara några minuter. Från ditt boende hos oss har du därmed möjlighet att smidigt utforska alla möjliga trevliga och spännande platser.

Hotell Spekeröd är ett perfekt val för övernattning till er resa till Stenungsund. Med en fantastiskt hemtrevlig miljö samt utomordentlig bekvämlighet är ni garanterade ett trevligt boende som fulländar resan. Besök vår hemsida hotellspekerod.se för att boka rum redan idag. Vid övriga frågor är vi tillgängliga via mail på info@hotellspekerod.se, samt via telefon på 0303-777 330.