Hotell nära Tjörn – bara 20 minuter med bil

Letar du efter en plats för övernattning nära Tjörn så har vi på Hotell Spekeröd lösningen för dig. Vårt hotell är beläget bara 20 minuter från skärgårdsön med bil, vilket gör att du snabbt och smidigt kan ta dig dit och tillbaka utan problem. Du hittar oss på Jörlanda Berg nästintill motorväg E6. Vägen från oss till Tjörn är mycket rak. Du åker helt enkelt ut till rondellen vid Rastplats Spekeröd, och därifrån tar väg 160 västerut tills du anländer på ön. Svårare än så är det inte. Från Hotell Spekeröd är Tjörn ytterst lättillgänglig, oavsett om du ska åka dit på semester som privatperson eller på affärsresa med företag.

Som Sveriges sjunde största ö, är Tjörn ett oerhört trevligt resmål för dig som vill uppleva den svenska skärgården. Mycket finns att se och göra på ön, både vad gäller natur och friluftsliv men också kultur och andra former av aktiviteter. Bad och båtliv är självklart en höjdpunkt, med mängder av härliga badplatser och hamnar. Därutöver har du också möjlighet att ta del av fiske, paddling, cykling och löpning, klättring, samt öns naturreservat. Även kulturlivet på Tjörn är mycket rikt, med gallerier och museer, dans och teater, samt musik. Besöker du ön under hösten runt vecka 40 kan du också få uppleva Tjörns Kulturvecka, som hålls en gång om året.

Allt detta finns nära till hands från Hotell Spekeröd. Vi har boende för små som stora sällskap, med rum som sträcker sig alltifrån rum med singelbädd, till dubbelrum i varianterna classic och deluxe, till stora familjerum. Så vare sig ni är enskild resenär, ett par, en familj eller ett större affärsteam, har vi rum som passar. Med fräsch och mysig inredning samt utomordentlig service kan du förvänta dig en fantastiskt hemtrevlig vistelse hos oss. Frukost serverar vi i vårt rofyllda Espresso House Café, som även är öppet för luncher eller en fika över dagen. I området har du också en Subway, en Burger King, samt en Circle K vars livsmedelsbutik är öppen 24 timmar om dygnet.

För ett smidigt och bekvämt boende inför din resa till Tjörn, är Hotell Spekeröd ett perfekt alternativ. Besök vår hemsida, hotellspekerod.se, för att smidigt boka rum redan idag. Har du övriga frågor så kan du kontakta oss antingen via mail på info@hotellspekerod.se, eller via telefon på 0303-777 330.

Välkommen in!